Vasemmalta oikeelle: Hanna (Saaran hostsisko), Venla, Vera, Niklas, Anne-Mari, Saara ja minä. Oltiin käymässä laakson huipulla. Oli kyl mahtava viikonloppu!

Noni! Nyt me ollaan täällä Saksassa. Pitkä ja puuduttava lento kesti ehk semmosen kaks ja puoli tuntia, ennen sitä parin tunnin odottelu lentokentällä. Sit ajettiin varmaa tunti tai puolitoista tuntia tänne Bad Wildbadiin mis nyt ollaan. Neljän tähden hotelli vuorten keskellä, sikahyvää ruokaa (alkuruoka eli yleensä keitto, sit salaatti, pääruoka ja sit viel jälkiruoka.) Tää paikka on tosi kaunis, ja vierailtiin kaupungin keskustassa, missä ei siis ollu paljon mitään mut olipa se aika hiano silti. Semmonen kyltti oli mis luki saksaks, että ”vaara pyörätuoleille!”, kuvitelkaapa löytävänne semmonen kyltti Suomesta.

 Perjantai meni aika väsyneissä merkeissä, nyt lauantaina on ollu paljon tekemistä ja silleen, paljon istumista ja saksan kuuntelua. On ollu ihan kiva päivä, ollaan ystävästytty näiden muiden vaihto-oppilaiden kanssa, ja yhden hostsiskoonkin, joka oli täällä jo perjantai-iltana vastassa. Huomenna perheet tulee hakeen meidät täältä. Vähän jännittää, et millasia ihmisiä mun perheessä on. Tosi kivoilta ainaki on etukäteen vaikuttanu olevan, että ei mitään valittamista. Mutta, alan nyt ehkä joo nukkuun, et öitä ja näkyillään!