Eli siis suunnitelmat meni muutamaankin kertaan sit uusiks sillon lauantaina. Ei me mentykään sit Stuttgartiin, ku se jotenki peruuntu, et Julia oli töissä ja meidän piti mennä sen kans sit myöhemmin, mut siellä oli kuulemma niin kuollutta ettei sitten mentykään. Joten menin sitten näiden talossa asuvien (siis Sebastian, Martin ja Lisa, Silvano oli varmaan töissä) kanssa baariin ja keilaan.

Tai siis. Mentiin ensin keilahallille, ja ne sano et joo kahen tunnin päästä pääsette keilaan, joten mentiin baariin. Sitten, mentiin kahen tunnin päästä, siin oli viel joku seittemän tai kaheksan ryhmää ennen meitä, joten mentiin siihen keilahallin baariin. Sitten, päästiin pelaan. Oli kyl hauskaa. Ja vaik ny en ihan tajunnu kaikkee mitä kaikki sano, ni hyvin se silti meni. Ja olihan se kiva tutustua näihin kanssa-asujiinki. Martin oli kyl niin sulonen sit viel ku tultiin joskus aamukolmelta kotiin, ja menin huoneeseeni, niin se tuli hetken päästä koputteleen, ku se halus vaan varmistaa et oliko mulla ollu hauska ilta. :) Kiva, ku must pidetään huolta!

Sunnuntaina mentiin hostäidin kanssa talleille, ku siel oli jotku juhlat. Barock hevostaidetta hevosilla tai jotain, ja kakkua. Oli kivaa.

Sit viikko lähti käyntiin joo, kävin sanomassa rehtorille, että pitäis vähä muokata mun lukujärjestystä. Ja niin hän siis teki. Nyt mulla on saksa ysiluokkalaisten kanssa, matikka kymppiluokkalaisten, ranska ysin, jaaaa. Olikohan muita. Yks ylimääränen musiikintunti tuli kymppiluokan kans, jei, me tehdään siel tunneilla joku musikaali. Tai niin ainaki ymmärsin. 

Mutta, sitten menin tänään taas Herr Baumin (rehtori) luokse, koska en voi olla ysin kanssa ranskanryhmässä, koska ne on lukenu jonku kaks vuotta enemmän ranskaa kun mää, joten pääsin kaks tuntia aikaisemmin kotiin. Ja, vaihdan matikan takas 11. luokalle, koska ongelma oli siin että en ymmärrä kysymyksiä, ei siinä ettenkö osais niitä laskee. 

Eilen hengasin Martinin kans, me katottiin Madagascar saksaks dupattuna siis. Tai itseasias se meni sillee, et mää katoin, se katto toisella silmällä ja muuten se pelas koneellaan netissä Monopolia. Miten huisin hauskalta se näyttikään. Mut oli ihan kivaa, tutustua siihenki sillee vähä paremmin. Tai huisin paljon paremmin tutustuukin kun kattoo yhessä leffaa. :D

Ne ysiluokkalaiset on tosi kivoja, joiden kans mul on kursseja. Ne on tosi innokkaita ja uteliaita Suomesta (ja jostain kumman syystä Ruotsistakin?). Ja muutenki, tein taas lisää tuttavuutta uusiin ihmisiin mun luokalla. Ne pitää niin hyvää huolta musta, aina taluttaa luokkaan ja hakee mut syömään niiden kans ja sillee. 

Mut ei kai tällä kertaa muuta, kuvat tulee perästä. Vähän on koti-ikävä. Mut seki tulee ja menee aalloissa, välillä on hirvee koti-ikävä ja välillä ei ollenkaan. Ehkä tää tästä. Oon kans vähä väsyny, ehkä seki vaikuttaa.

Mutta, bis später!