Tuntuu ihan hullulta, että aika menee näin nopeesti. Vielä äsken tähän hetkeen oli vuosi, sitten puoli vuotta, viimeks kun mietin asiaa niin kolme kuukautta. Nyt onkin yhtäkkiä joku yheksän päivää lähtöön. Pitäis alkaa miettiin matka-asioita ja -tavaroita ja mitähän kaikkea. Mutta ei saa kuitenkaan mitään aikaseks, ku tuntuu niin turhalta tää nyt ku kaikki kaverit on koulussa ja ite nukkuu sinne johki kahteentoista joka päivä. Sit herää, syö jotain ja siihen se päivä sit meneeki ku ei tee mitään. Onneks ne vaatteet mitä otan mukaan sinne on jo katottu, kiitos Viljan ja Annan, ja pitkän "kyllä, ei, ärsyttää, jätä se tänne, rumakasa tuolla, randomkasa tässä, rikkinäiset vaatteet tonne..." -väittelyn jälkeen. Oli kyl hauskaa. :D

Pitäis vielä käydä koululla ja hoitamassa vaikka mitä asioita, kun vaan sais aikaseks. Oon varma, että oon kohta siinä tilanteessa, että huomaan lähtöön olevan kaks päivää enkä oo saanu mitään aikaseks ja sit tulee kiire. Tässä vaiheessa on vielä ihan hyvä fiilis, joku reilu viikko sit tuli eka paniikki lähdöstä ja kaiken jättämisestä tänne, mut onneks se meni ohi ja nyt on taas ihan hyvä fiilis. Toivon vaan, että aika menis nopeesti ja pääsisin jo lähteen.

Tuntuu tosi tyhmältä, ku kaikki kaverit on lähteny joku kaks kuukautta sitten jo vaihtoon, osa kuukausi sitten, ja ite oon vasta lähdössä. Vaik on tässä myöhäisessä lähdössäki hyviä puolia. Sit ku tietää, että muut on asettunu ja niil on hauskaa, ni ite jännitän vähemmän ku tiän että hyvin se kuitenki menee. Ja sit se, että on tavallaan enemmän aikaa henkiseen valmistautumiseen ja voi käydä koululla moikkaamassa ihmisiä ennen kun lähtee. Ja se, että tässä on lomaa siihen asti kun lähtee, ei tarvi ressata koulujutuista ollenkaan. ;D Eniten ehkä jännitän sitä, että kaikki on saksaks. En ymmärrä varmaan mitään ja puheen tuottaminen voi olla aikas hankalaa, ja mut tuntien luon kaiken maailman väärinymmärryksiä anopeista ja tytöistä pukukopeissa. Mut ehkä siitäki ihan hyvä tulee.

Oon ihan kummallisen rauhallinen, ainaki viel tässä vaiheessa. Tulee ihan hullu ikävä kaikkia mut onneks aika menee nopeesti. :) Kattellaan jos tää paniikin taso tästä kasvaa vielä lähdön lähestyessä :D NII ja sain tosiaan sen mun leikekirjan melki valmiiks, puuttuu enää muutama kuva mitä en oo viel laittanu, mut suurimmaks osaks se on nyt valmis! Ja siitä tuli aika hiano. :)