Meillä oli tiistaina sukulaisia läksiäiskahvilla. Oli tosi hauskaa, ja kiitos kaikille lahjoista! Oli tosi kivoja, ja varmasti kaikki tulee tarpeeseen. :)

Kulutin eilen tosi tehokkaasti päiväni, ku kävin moikkaamassa vanhoja tuttuja ja töissä kävin moikkaamassa. Hengasin Henriikan kanssa melkein koko päivän, ja Viljan ja Annan kanssa sit illan. Henriikka vei mut kiinalaiselle ja kahville, ja Vilja ja Anna oli ostanu mulle ehkä parhaan läksiäislahjan. Ne oli teettäny mulle semmosen yöpaidan, mis on meistä kolmesta kuva ja siin alla lukee että "friends". Se on ihan sikahiano! Ja sit kaikkee läppäkamaa siihen päälle. :)

Pystyin pitään itteni kohtuullisen kasassa tiistaina sukulaisten kanssa, ja eilen koko päivän siihen asti kun Vilja ja Anna tuli tänne. Koin semmosen totaalisen hajoomisen ku tuli hirvee lähtöpaniikki. Onneks se meni sit ohi kun juttelin Millan kanssa. Ja nukuin pitkään, ja kohta pitäis alkaa valmistautuun päivää varten. Aattelin käydä koululla, ennen kun meen Millan kanssa ostaan loppuja tavaroita ja sitten tullaan kotiin pakkaan. 

Mun eilisen paniikin jälkeen on taas ihan hyvä olo, ja odotan vaan ihan sikana, että pääsee lähteen! Ja onneks joitakin tavaroita ei tarvikaan ostaa, kun porukat löysi mystisesti kadoksissa olleet kameran akun ja laturin. :) Tuntuu, et on paljon tekemistä ja tarvis lisää aikaa, mut ehkä pitää vaan sitten pistää töpinäks, ettei huomenna tarvi ressata jos jotain on tekemättä. En pysty tajuaan, että lähden huomenna! Tai pystyn, mutta se tuntuu tosi kummalliselta.