Eli siis eilen sitten Riitta tuli hakemaan mut Veralta, jossa olin punkannut pari päivää. Ajettiin reilu puolitoista tuntia tänne Herdwangeniin, missä nyt asun. Mutta siis käyn koulua Pfullendorfissa, joka on joku 12 kilsaa täältä. Matkalla tänne näkyy Alpit, ihan hullun hianon näköstä. Tää on tämmönen pikkukylä, ja Pfullendorf on semmonen pieni kaupunki (jossa ei oo edes mcdonaldsia! Eli siis kunnon maalaiskaupunki). Tääl Herdwangenissa ei oo paljon mitään. Yks baari, yks ravintola, posti joka on päivässä vaan tunnin auki, yks tai kaks pientä kyläkauppaa ja sillain. Mutta ihan uskomattoman sulonen paikka! Semmosia vanhoja taloja. 

Ja tää perhe otti mut heti tosi lämpimästi vastaan, ja nää on tosi mun tyylisiä ihmisiä. Tää talo on tosi hiano, ja muston kiva ettei nää oo niin tarkkoja siitä että kaikki on niin siististi, ja heti kun tulin niin tärkeimpänä asunnon näyttämisen lisäks mulle näytettiin, missä karkkeja ja sipsejä pidetään. :D Ja ne oli ostanu mun huoneeseen nallekarkkipussin :) Tässä perheessä on siis Lea 11v, Ayla 14 (kohta 15v), äiti Jeanette 36v ja isä Thomas 42v. Kaikki on tosi mukavia ihmisiä. Heti illalla syötiin, pelattiin korttia ja katottiin Supertalenttia, josta saatiin hyvät naurut yhessä. Ja toi siskot on tosi sulosia, tai siis toi Lea on niin sulonen ku must tuntuu et se vähän ehkä ujostaa, niin sit se aina hymyilee sillee vähä ja voi vitsi. Ja toi Ayla on kans aika sosiaalinen, ja oon tänää jo tavannu pari sen kaveriaki.

Tänään käytiin tutustumassa Pfullendorfiin, ja käytiin kahvilla. Eikä siis puheenaiheet loppunu. Tästä on siis joku ehkä 12 kilsaa tai 20 kilsaa tai jotain Bodenseelle, ja siitä ei siis pitkä matka esim. Sveitsiin, jossa jotain sukulaisia asuu. Ja tää äiti kysy tykkäänkö lasketella, sanoin et joo lumilautailla, se sano et ne ei laskettele mut sen veli käy perheineen laskettelemassa Alpeilla aina joskus viikonloppusin, ja sano että varmasti ne voi ottaa mut mukaan jos haluan. Arvatkaa vaan haluanko! :)

Ja nyt sain jopa netin toimiin (langattomasti onneks) että sekään ei oo enää ongelma. Sitten mennään illalla tai kohta siis Jeanetten ystävän syntymäpäiville syömään kakkua! Nami :) Ei täs muuta, halusin vaan päivittää että kaikki on lähteny hienosti käyntiin ja oon ihan rakastunu perheeseen ja tähän pikkukylään ja kaikkeen, hahaa! Nii, ja ne oli ihan häpeillen, että "voi että kun sun huone on niin pieni, mutta jos haluat niin ei oo mikään ongelma vaihtaa sun huoneen ja ton työhuoneen paikkaa, sano vaan sit jos alkaa käymään liian ahtaaks". Joten luulin et se on joku komero, mut se olikin ihan normaalin kokonen huone. Ja vitsi mikä näkymä mun huoneen ikkunasta on. Ah. Mitähän muuta. Ei kai muuta. Et moro vaan :)

EIKU HEI JOO. Uus puhelinnumero on siis (0151) 51764283. Ja siis saksan suuntanumero on siis 0049 ja sit jos soitatte niin jätätte vaan tosta 0151sta sen ekan 0 pois. Tai niin kai. Ja + eteen. Tai en mää tiä, jotain semmosta.