Joo, tänään perheet tuli sit hakemaan meitä omille asuinpaikoille. Mun perhe on tosi mukava, isä on ehkä vähän jäätävä vaik sillä on ihan hyvät läpät. Äiti on touhukas ja tosi puhelias ja läppää lentää kans hyvää vauhtia. Tyttö, Julia, 20, on tosi kiva. Huolehtii siitä, että ymmärrän mitä ne puhuu, tosi mukava ja hyvä huumorintaju silläkin. Ei oo minkäänlaista kiusallista taukoo tullu, aina on ollu jotain puhuttavaa tai kysyttävää molemmin puolin. 

Mun huone on kans tosi kiva, pieni ja kodikas. Ja netin käynnistäminen oli vähän vaikeempi homma. Täällä asuu siis Sebastian, 21, Lisa, 18 ja Martin, 25. Martin sääti tän koneen kanssa ehkä puoli tuntia ennenkö sai netin toimiin, tosi mukava on vaikka yhteistä kieltä ei oikein löydy. Se puhuu siis "saksaa" jotenkin sillain että se kuulostaa tanskalta, ei siitä ottais erkkikään selvää! Ja kun se ei puhu englantia niin vähä vaikee tilanne. Mut hyvin selvittiin, eikä ollu ees jäätävää tai kiusallista! 

Huomenna on tiedossa rauhallinen aamiainen hostäidin kanssa. Sitten pitkä suihku, sitten mennään koululla käymään, sitten me mennään muuten vaan kaupungille ja ostoksille. Kuulostaa ihan kivalta! Vois kohta mennä ehkä si nukkuunki, vaik kello on täällä sit vasta klo 22. Mut kyllä. Kattellaan miten tää tästä menee, vielä ei oo koti-ikävä ainakaan pahemmin, mut en kyllä oo sisäistänytkään vielä tätä ollenkaan. Kaikki tapahtuu niin nopeesti ja informaatioo tulee niin paljon että tarvin ehkä aikaa sisäistää tän. Alan ymmärtään jo enemmän, ja puhuunki pikkasen enemmän jotenki. Ja oon oppinu uusia sanoja, kuten haarukka, veitsi ja lusikka. 

NII ja lopuks viel tämmönen "hauska" juttu: oltiin lähdössä kaupungille eilen, sitten hotellinpitäjä sano että muistakaa ottaa avaimet mukaan, että pääsette illalla vielä sisällekin. Sitten, se lähti pois. Innolla pompin paikallani, että "Wow, ich habe alles understood!! Hahaa!!" Sit kaikki hajos, ja olin vähän kujalla, kunnes joku totes mulle, että se hotellinpitäjä oli puhunu englantia eikä saksaa. Vähän nolotti. :D